Sommarläger 2014 – Dag 1

Idag har våra upptäckar-, utmanar- och roverscouter åkt ut till Vässarö för att påbörja årets sommarläger. Efter tre timmars buss och båtfärd kom vi fram till Djuphamn, Vässarös ankomsthamn. Där väntade oss en traktor som körde vårat gods till lägerängen.

Under eftermiddagen satte vi upp våra tält. Vi har även byggt en matsal och påbörjat byggnaden av ett kökstält, som vi fortsätter på imorgon.

Till middag åt vi Chili sin Carne som uppskattades av de flesta ledare och funktionärer men fick blandad respons från upptäckarna.

Imorgon väntar för upptäckarna byggnad utav matplatser där de ska laga och äta sin mat. För våra äldre scouter fortsätter byggandet av matsalstält och diskställ, vi ska även  försöka få upp en flaggstång.

Det här inlägget postades i 2014, Sommarläger av Alexander Viklund. Bokmärk permalänken.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *