Påskmarknad!!!

På söndag 20 mars kl. 12-15 har Lidingö-Breviks Sjöscoutkår sin årliga påskmarknad på Nova/Käppalagården (Herkulesvägen 36, Lidingö)  –  VÄLKOMNA!!!

Sänk hastigheten!!

Tänk på att köra försiktigt till och från barn och ungdomars fritidsaktiviteter och särskilt till/från oss i Scouterna och Sjöhuset.

STORT TACK

till alla scouter, ledare, funktionärer, föräldrar m.fl. för fantastiska insatser före, under och efter årets PÅSKMARKNAD!! Vi önskar ALLA en Glad Påsk och ett härligt påsklov!

Vikingafejden 2014

Tyvärr måste vi meddela att det denna höst INTE blir någon Vikingafejd (9/11) som tidigare meddelats via höstterminsprogrammen. Vi tar nya tag inför kommande år och planerar för en kul och spännande upplevelse för Lidingös alla scouter.

Tack alla föräldrar och scouter för påskmarknaden

Idag hade vi vår årliga påskmarknad. Påskmarknaden är en av kårens viktigaste inkomstkällor men även något som kräver mycket hjälp från föräldrar. Vi vill därför tacka alla föräldrar, scouter och ledare som har hjälpt till före, under och efter påskmarknaden Läs mer »

Välkommen till vår nya sajt

Varmt välkomna till vår nya sajt i Scouternas nya webbsystem WordPress. Scouternas webbplatser bygger på publiceringsverktyget WordPress. WordPress är ett modernt publiceringsverktyg med fokus på utseende, webbstandard och användarvänlighet. Med Scouternas WordPress-system får vi en sajt som följer Scouternas grafiska Läs mer »