Ladda upp en fil

För att ladda upp en fil behöver du lägga till kommandot [ bifogade-filer ] (utan mellanslag runt [ och ]) i slutet på sidan du vill lägga upp filen på: visa bifogade filer

Välj därefter filen du ska ladda upp i rutan ”Bifogade filer” under texten genom att trycka på ”Add Media”, vill du ladda upp fler trycker du helt enkelt på ”Lägg till ny fil”.

Lägg till filer

När du väljer filen du vill ladda upp kan du välja bland alla filer som redan ligger/har legat på sajten eller ladda upp en ny genom att trycka på ”Från dator” eller ”Från adress” högst upp i pop-up fönstret.

Du är välkommen att gå in och redigera denna sida (lättast genom att trycka på redigera här nedan) för att se hur det fungerar.

Tänk på

Använd gärna Scouternas typsnitt när ni skapar dokument. Under mallar här till vänster finns även mallar för några vanliga dokument. Genom att använda Scouternas typsnitt och våra mallar skapar vi ett starkt varumärke för Scouterna och får ett snyggt enhetligt system.

Tänk på att bara lägga upp PDF-dokument här på hemsidan! Word kan exportera till PDF genom att man klickar på menyn längst upp i vänstra hörnet, väljer spara som > PDF eller XPS. Första gången man klickar där och exporterar till PDF måste man ladda ner ett insticksprogram från Microsoft.

Ladda ner